Bestil guiden

I ejendomsguiden giver vi vores bud på 5 nøgler til succesfulde ejendomsinvesteringer

Få indblik i, hvordan du får succes med din ejendomsinvestering

Guiden '5 nøgler til succesfulde ejendomsinvesteringer' er baseret på vores mange års erfaring fra ejendomsmarkedet og giver dig indsigt i, hvilke overvejelser du bør gøre dig, inden du investerer i fast ejendom. Helt konkret bliver du klogere på: 

  • hvilke ejendomstyper du kan investere i
  • hvad beliggenheden betyder for afkast/risiko-forholdet
  • hvordan du fastlægger et realistisk budget 
  • hvilken finansieringsmodel, der passer dig bedst
  • hvorvidt du foretrækker at være aktiv eller passiv investor

På den måde bliver du introduceret til en historisk stabil aktivklasse og det arbejde, der følger med investeringen. Du modtager guiden i din indbakke inden for få minutter, når du har udfyldt formularen.  

Vil du vide mere?

I vores artikler herunder kan du læse om nyt fra både investerings- og ejendomsmarkedet, og - selvfølgelig - om vores nuværende og tidligere projekter.

Ejendomsanalyse: Så meget er boligpriserne steget siden 1992

Stor undersøgelse af boligpriserne i Danmark viser, at ejerboligerne særligt i- og omkring de store byer er steget betydeligt.

Klumme: Derfor kommer boligmarkedet så godt tilbage i den kommende tid

Boligmarkedet kommer flot tilbage med stabilisering i efteråret og et rigtigt godt forår i 2024, forudser fremtidsforsker.

Denne porteføljestrategi har givet størst afkast med mindst risiko

Alternative investeringer er blevet en fast bestanddel af mange investorers portefølje. Analyse viser, at de bidrager til et stærkere forhold mellem risiko og afkast.