Få indblik i, hvordan du opnår stabile afkast som ejendomsinvestor

Vidste du, at fast ejendom gennem de seneste knap 150 år er den aktivklasse, der har givet det højeste afkast - også bedre end aktier? 

Som investor i Koncenton får du del i afkastet - bare uden selv at skulle stå for arbejdet med udlejning, administration og vedligehold. I vores profilbrochure - og tilhørende intropakke - kan du blive klogere på vores investeringskoncept og track record, ligesom du bliver præsenteret for vores aktuelle ejendomsprojekt(er). På den måde får du indblik i, om dét at være passiv ejendomsinvestor passer til din investeringsprofil- og portefølje.  

Udfyld formularen og modtag intropakken i din indbakke med det samme. 

GUIDENS INDHOLD:

  • Hvem er Koncenton? 
  • Hvordan hjælper vi vores investorer? 
  • Kendetegn for vores projekter
  • Sådan får du del i afkastet
  • Sådan performer projekterne

Bestil intropakken

Relevant for dig, der kan investere fra 750.000 kr.

Vil du vide mere?

I vores artikler herunder kan du læse om nyt fra både investerings- og ejendomsmarkedet, og - selvfølgelig - om vores nuværende og tidligere projekter.

Lav tomgang sikrer lukrativ fremtid for ejendomsinvesteringer

Tomgang for lejeboliger i investeringsejendomme falder. En økonomisk markedstomgang for boliger på kun 3,3 pct. vidner om en forsat stor efterspørgsel på boliglejemål. "Særlig lejernes søgen efter små enheder i de store byer, familieboliger i forstæderne og seniorboliger overstiger alle forventninger, " siger udlejningschef i Koncentons udlejningsafdeling, Go' Bolig, Søren Justesen.

Ny analyse: Hvad skal vi forvente af ejendomsmarkedet?

Ny analyse ser på forskellige scenarier for, hvad den stigende rente og inflation kan få af betydning for ejendomsmarkedet.

Har du inflationssikret din formue?

Risikospredning og investeringer polstret mod inflation kan være nøglen til at fastholde en stærk portefølje i en tid med stor usikkerhed og stigende inflation. Udlejningsejendomme er netop sikret mod udhuling af formuen.