Ejendomsinvestering ramte plet

På ganske få timer har Koncenton fuldtegnet ejendomsprojektet Vallensbæk Vejlesvinget A/S på den københavnske vestegn.

Her bliver investorerne medejere af 150 lejligheder og et erhvervslejemål på 1.200 kvm, og det hele skal stå indflytningsklart i 2023.

Den store investorinteresse vidner om en uhyre attraktiv beliggenhed, der rammer plet, når det kommer til de nyeste bosætningsmønstre.

Ifølge Danmarks Statistik skete der i 2020 en nettoudflytning fra København på 3.400 personer. Det var i høj grad småbørnsfamilierne – især dem med børn i alderen 0-3 år, der forlod hovedstaden. Forstadskommuner som Høje-Taastrup, Rødovre og Ballerup er blandt dem, der tiltrækker flest københavnere, og udviklingen er ikke overraskende.

”I Koncenton investerer vi i vækstområder i Danmark, og vi er ikke i tvivl om forstadskommunernes høje popularitet. Lejerne efterspørger mere plads og billigere kvadratmeter, og det får man uden for storbyen,” siger investeringsdirektør i Koncenton John Sloth.

> Se vores Top 20-byer i guiden her

Vurderingen er samtidig, at den verserende Covid 19-pandemi blot vil skubbe yderligere til udflytningsprocessen, fordi danskerne i højere grad bliver vænnet til hjemmearbejde, og at det er muligt at bo på afstand af arbejdspladsen.

I Koncenton Vallensbæk opføres 58 to-værelseslejligheder, 61 tre-værelseslejligheder, 26 fire-værelseslejligheder og 4 fem-værelseslejligheder. Det giver mulighed for at imødekomme en bred beboersammensætning, hvilket også medvirker til at gøre projektet populært.

For de investorer, der ikke nåede med i dette projekt, er der nye muligheder, når Koncenton senere i år udbyder flere projekter i danske vækstbyer.

”Vores investorer deler uden tvivl vores opfattelse af, at forstæderne er eftertragtede adresser. Derfor forventer vi, at de nye projekter ligeledes vil være eftertragtede, når vi er klar til at udbyde dem,” siger John Sloth.

 

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.