Kapitalfond bliver medejer af Koncenton

FSN Capital har investeret i Obton Group Holding. Med købet af aktierne bliver FSN Capital 45% ejer af Koncenton, der er et datterselskab til Obton Group.

Efter at have investeret i solcelleprojekter i nogle år blev Obton Group af en række investorer opfordret til også at udbrede investeringskonceptet til ejendomme. Det førte til dannelsen af Koncenton, der med investering i boligejendomme til udlejning på blot fem år er vokset til i 2019 at være Danmark største ejendomsinvestor målt på transaktionsvolumen.

Alene i 2019 investerede Koncenton således DKK 3,7 mia. i boligejendomme, og i dag forvalter selskabet ejendomme for DKK 9,1 mia. fordelt på 4.421 lejeboliger.

”Selvom ejendomme har været et velkendt investeringsaktiv i mange år, så har Koncenton formået at skille sig ud fra konkurrenterne og tilbyder nu et unikt produkt, som mange investorer har stor interesse i. I porteføljen af ejendomme finder man alt fra kollegier og ungdomsboliger til rækkehuse og seniorfællesskaber,” siger Anders Marcus, der i 2015 stiftede Koncenton sammen med forretningspartneren, Peter Krogsgaard Jørgensen.

CEO Anders Marcus i Obton Group er tilfreds med den høje vækst, man har realiseret i både Koncenton og Obton. Regnskabet for 2019 viste et resultat på 257 mio. kr., hvilket var en stigning på knap 80 pct. i forhold til 2018-resultatet.

”Væksten skyldes ikke mindst, at mange investorer har fået øje på de mange fordele, der er ved at investere i alternativer. Aktiemarkedet kan gå op og ned, men en investering i solenergi eller ejendomme udgør et stabilt element i enhver investeringsportefølje. Derfor oplever vi et stigende antal investorer, både private og institutionelle, der ønsker at investere hos os,” siger Anders Marcus.

anders-marcus-medstifter-og-adm-direktoer-i-obton-group-med-lars-denhov-fra-fsn-capitalAnders Marcus (tv), medstifter og adm. direktør i Obton Group, har fået FSN Capital ved partner Lars Denhov (th) med i ejerkredsen.

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.