Koncenton er den største danske ejendomsinvestor i 2020

Igen i år ligger Koncenton i toppen af Cushman & Wakefield | Reds årlige liste, der rangerer de største ejendomsinvestorer målt på værdien af alle handler på det danske ejendomsmarked i 2020.

På listen i den netop offentliggjorte årlige rapport fra Cushman & Wakefield | Red ligger Koncenton på andenpladsen – kun overgået af det enorme svenske ejendomsselskab Heimstaden. Det placerer Koncenton, som klart den største danske aktør med indkøb af boligudlejningsejendomme for godt DKK 3. mia. fordelt på 16 handler i løbet af 2020.

”Vi er meget stolte af vores placering på listen. 2020 var på mange måder et udfordrende år på grund af corona, men interessen fra investorerne var intakt, og det formåede vi at omsætte til mange stærke indkøb til Koncentons investorer,” siger adm. direktør Peter Krogsgaard Jørgensen.

Han forventer, at Koncenton også kommer til at ligge i toppen af listen i 2021.

”Vi har på bare fem år kæmpet os til at være en markant aktør på det danske marked for investering i boligudlejningsejendomme. Det agter vi at blive ved med at være, og vi glæder os til at bygge endnu flere attraktive boliger. Vi oplever samtidig, at vores investorer i den grad køber ind på vores investeringskoncept, hvor stabile afkast og risikospredning er de helt afgørende faktorer for dem. Tilsammen giver det os et solidt fundament at bygge videre på i 2021,” fastslår Peter Krogsgaard Jørgensen.

>Læs mere om rapporten i Børsen

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.