Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

I Koncenton har vi netop lanceret et nyt og meget attraktivt ejendomsprojekt, Ørestaden Etagehusene A/S, i København.

Der er tale om to bygninger placeret mellem natur og byliv og tæt på alle hovedstadens tilbud. Bygningerne er opført i 2018 og rummer sammenlagt 38 lejligheder, der fordeler sig fra 73-132 kvm. Derved henvender de sig til en bred lejerskare fra singler til par og familier med børn.

”Vi er meget glade for at kunne præsentere dette investeringsprojekt, der rummer et virkelig interessant potentiale. Det skyldes i høj grad placeringen i Ørestad i København, hvor rigtig mange mennesker i dag og i fremtiden gerne vil bo. København har historisk stået stærkt rent investeringsmæssigt, og alt tyder på, at den tendens vil fortsætte,” siger investeringschef i Koncenton Henrik Øst Andersson.

Frem mod 2045 ventes befolkningen i Københavns Kommune at vokse med ca. 75.000 mennesker. Det vil øge den i forvejen høje efterspørgsel efter boliger i hovedstaden. Udviklingen er tydelig i Ørestad, der først blev skabt i 1990’erne, men allerede har rundet flere end 25.000 beboere.

Ren plug and play

Som lejer kan man nyde godt af at have et rigt udbud af kultur, shoppingmuligheder, uddannelses- og jobmuligheder samt transportløsninger som metro og motorvej inden for ganske få kilometers afstand.

På den måde tiltaler beliggenheden i Amagers nyere ørestadskvarter rigtig mange mennesker.

Eksempel på indretning af prøvebolig på Koncenton Ørestaden Etagehusene A/S

Det ses også på det faktum, at boligerne pr. 16. november er fuldt udlejet og med forbehold for den naturlige løbende udskiftning også ventes at være det ved overtagelse i februar 2024.

”Som investor får man her en ejendom, der er ren plug and play. Ejendommene er i drift, og der er lejere i boligerne. På den måde får man som investor pillet noget risiko ud, fordi man kan se fra begyndelsen, hvad man køber ind i,” siger Henrik Øst Andersson.

En investering i Ørestaden Etagehusene A/S giver et forventet årligt afkast (IRR) efter skat på 6,12%. Det skal ses i lyset af, at det er en investering med en middel-lav risiko svarende til 3 på den summariske risikoskala, der går  fra 1-7, hvor 1 er lavest. 

>Er du interesseret i at læse mere om investeringsprojektet i København, kan du klikke her.

Mock-up af projektmateriale for Koncenton Ørestaden Etagehusene A/S

Relaterede artikler

Lejere er ved at tømme hylderne med ledige boliger

For niende måned i træk faldt antallet af ledige lejemål i Koncentons udlejningsafdeling Go’Bolig.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.