Anmod om plads på infoaften

Der er et begrænset antal pladser til vores infoaftener. Vi behandler din anmodning og vender tilbage hurtigst muligt. Pladserne er forbeholdt nye investorer, som er interesserede i at høre mere om Koncenton

Fornavn
Efternavn
Telefon

Infoaften om investering i boligejendomme

Onsdag den 9. oktober kl. 17.00 - Herthadalen, Slangealleen 1, 4320 Lejre

Formålet med oplægget er at præsentere dig for vores investeringskoncept, som bygger på investeringer i boligejendomme i attraktive vækstbyer.

Ved at deltage på en infoaften kan du blive klogere på, om passive ejendomsinvesteringer passer til din investeringsstrategi- og profil. Og du bliver introduceret for et investeringsalternativ, som bidrager til risikospredningen.

Efter præsentationen byder vi på middag, hvor du kan netværke, og hvor du også får mulighed for at stille spørgsmål til vores investeringschefer.

Program

16.30 - 17.00:
Indtjekning 

17.00 - 18.30:
Oplæg efterfulgt af en spørgerunde. Vi vil bl.a. præsentere:

  • Tendenser og udfordringer på investeringsmarkedet
  • Hvilken strategi de professionelle investorer anvender i dag
  • Koncentons investeringskoncept, der er baseret på lejeindtægter fra boligejendomme i udvalgte danske vækstbyer

18.30:

  • Middag og mulighed for netværk.

En investering hos Koncenton kræver en investérbar formue på minimum 5 mio. kr., da minimumsinvesteringen i vores projekter er 750.000 kr. 

På vores infoaften får du en introduktion til Koncenton og de investeringsprojekter vi udbyder, Pladserne er derfor forbeholdt nye investorer, som er interesserede i at høre mere om dette.

Relaterede infoaftener