Koncenton åbner nyt kontor i København

Carlsberg Byen bliver ny base for Koncenton i København. En stærkere tilstedeværelse og flere konsulenter inden for både investering og udlejning i hovedstaden skal bringe os endnu tættere på de sjællandske investorer og lejere.

For at komme endnu tættere på de sjællandske investorer og lejere har vi netop slået dørene op til en ny afdeling i Carlsberg Byen i København, hvor en række nye og etablerede konsulenter får base.

Kontoret er etableret som en del af selskabets vækststrategi og skal sikre, at Koncenton får en mere markant tilstedeværelse i hovedstaden.

”Netværk og nærhed til investorerne er to væsentlige parametre for os som kapitalforvalter og udbyder af ejendomsinvesteringer. Vi ser et stort potentiale i København, hvor vi oplever stor interesse for solide investeringer med et rigtig godt afkast,” siger investeringsdirektør og partner i Koncenton John Sloth.

Kontoret kommer til at huse både Koncentons investeringskonsulenter og konsulenter fra Koncentons udlejningsafdeling Go'Bolig.

"Vi glæder os til at blive en del af livet i og omkring København. Det betyder meget for os, at vi er i umiddelbar nærhed af lejerne, så vi forenkler kontakten og har den bedste føling med markedet. På den måde får vi endnu bedre mulighed for fortsat at sikre glade lejere og en lav tomgang," siger direktør i Go'Bolig Christina Ruus Frost.

En stærk base

Kontoret er placeret i Steenstrup Hus på den historiske bryggerigrund, der ligger, hvor bryggeriet Carlsberg engang holdt til, i smørhullet mellem Frederiksbjerg, Valby og Vesterbro. Her har man skabt et nyt bykvarter med butikker, grønne parker, cykelstier, historisk arkitektur, boliger, kontorfaciliteter, legepladser og nul bil-os.

John Sloth, investeringsdirektør og partner i Koncenton


Steenstrup Hus er placeret i den sydlige del af Carlsberg Byen blot et stenkast væk fra J.C. Jacobsens Have og livlige Bryggernes Plads.

”Carlsberg Byen ligger centralt placeret og tilbyder samtidig et indbydende og moderne arbejdsmiljø i et område med en stor historie. Det vil give os en stærk base i hovedstaden,” siger John Sloth.

Store vækstambitioner

Koncenton samarbejder i dag med omtrent 2.500 investorer, men med den nye tilstedeværelse i København kommer vi langt tættere på de københavnske og sjællandske investorer.

”I Koncenton har vi store vækstambitioner og med moderne kontorfaciliteter styrker vi vores position i København og omegn markant. Samtidig glæder vi os til at blive en del af fællesskabet i Carlsberg Byen og at kunne bruge hele området til eksempelvis at holde møder på lidt mere utraditionelle lokationer end lige et mødelokale,” siger John Sloth.

> Du finder adressen på vores kontor i København her

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.