Koncenton køber 154 Milton-rækkehuse i Vejle

Det er tredje gang, at Koncenton investerer i Trekantområdet. Byggeriet er allerede godt i gang.

”Vi har at gøre med et meget attraktivt område, hvor befolkningsantallet stiger, og erhvervslivet udvider. Derfor betragter vi Vejle som et oplagt sted at bygge boliger, og vi glæder os til at udvide aktiviteterne i området.”

Sådan lyder ordene fra Peter K. Jørgensen, investeringsdirektør i Koncenton, som oplyser, at opførelsen af det nye byggeri i Vinding i Vejle allerede er godt i gang.

Byggeriet består af i alt 154 rækkehuse, som opføres af Milton Huse i tre etaper, hvoraf den første står klar til indflytning forår 2021, den sidste foråret 2022.

”Hos Koncenton har vi de seneste år udvidet vores fokus fra Danmarks største byer til også at omfatte større byer i vækstområder. Her passer Vejle og omegn perfekt ind. Området er populært blandt børnefamilier, det byder på naturskønne omgivelser, et rigt foreningsliv og gode indkøbsmuligheder. Vi tror på, at vores kommende rækkehuse i Vinding bliver et oplagt sted at bosætte sig – både for seniorerne og familierne,” lyder vurderingen fra Peter K. Jørgensen.

Kort afstand til by og vand

Rækkehusene får adresse på Agerglimt i Vinding, en bydel i det sydøstlige Vejle med kort afstand til både centrum, motorvej og fjord.

”I takt med at de danske byer vokser, er der brug for flere boliger, og mange foretrækker nye lejligheder eller rækkehuse, hvor materialerne er nye og indbydende. Samtidig oplever vi en stigende interesse fra investorer, der leder efter kvalitetsejendomme at investere i. De to interesser forener vi hos Koncenton, og vi glæder os over, at vi dermed både kan tilgodese lejernes behov og investorernes,” siger Peter K. Jørgensen.

Husene er tegnet af Milton Huse, som også er totalentreprenør på projektet.

”Hos Milton Huse kan vi bekræfte den stigende interesse for nybyggeri af høj håndværksmæssig kvalitet. Vi bygger overalt i landet og ser både en tydelig vækst indenfor enfamilieshuse og tæt/lav, som de rækkehuse vi opfører i Vejle”, slutter Erik Rehnquist, direktør i Milton Huse.
 

Om byggeriet i Vejle:
  • 154 rækkehuse, fordelt på tre-, fire- og femværelses-rækkehuse på mellem 84 og 121 kvadratmeter.
  • I alt 15.370 kvadratmeter.
  • Opføres i ét plan med terrasser.
  • Byggeriet er igangsat forår 2020, og første etape forventes færdig forår 2021.
  • Husene får adresse på Agerglimt i Vinding i Vejle.

Relaterede artikler

Hæder til guldklædt Koncenton-ejendom

Aarhus Kommune har uddelt sin årlige arkitekturpris, og blandt de nominerede i år var en af Koncentons mere opsigtsvækkende ejendomme.

Seniorerne flytter ind: Koncentons første seniorbofællesskab står klart

Efterspørgslen efter nye seniorboliger er stor hos Koncenton, der netop har afsluttet opførelsen af de første seniorbofællesskaber.

Koncenton gennemfører attraktiv handel med eftertragtet ejendom

Koncenton sælger den nyopførte ejendom Poppelstykket i Valby i København kort tid efter færdiggørelsen.

Koncenton og AGF i nyt partnerskab med bæredygtige værdier

Koncenton bliver ny partner i superligaklubben AGF.