Heftig efterspørgsel efter Vallensbæk-boliger

Der var travlhed på telefonerne i Koncentons udlejningsafdeling Go’Bolig onsdag morgen.

Her åbnede vi for udlejning af et nyt ejendomsprojekt på Vejlesvinget i vækstkommunen Vallensbæk. Projektet er fortsat under opførelse, men når det står færdigt - forventeligt i første halvdel af 2023, så vil det rumme 150 lejligheder fra 1 til 5 værelser. Og det er interessant for mange.

Beliggenhed og kvalitet
På forhånd havde 1.100 potentielle lejere skrevet sig på en interesseliste til boligerne, og da udlejningen åbnede, var der efter kun 20 minutter anmodet om en god håndfuld lejekontakter.

”Vi har oplevet en helt ekstraordinær stor interesse for at komme til at bo i boligerne i Vallensbæk. Det skyldes formentlig kombinationen af en meget attraktiv beliggenhed og eftertragtede boliger i god kvalitet og mange forskellige størrelser,” siger marketingkoordinator hos Go’Bolig Frederik la Cour.

Noget kunne dermed tyde på, at der hurtigt kommer navneskilte på alle lejlighederne. Det viser ikke mindst, at Vallensbæk og Vallensbæk Strand er i høj kurs blandt lejerne pga. sin børnevenlighed og gode infrastruktur med strand, kultur og hovedstaden tæt på.

(artiklen fortsætter under billedet)

Efterspørgslen lover samtidig godt for et andet af Koncentons nye projekter. Aktuelt udbyder vi i netop Vallensbæk investeringsprojektet Hollænderhusene.

Her får man som investor medejerskab af 61 arkitektoniske rækkehuse, der allerede er i fuld drift i den eftertragtede vækstkommune.

”Som investor kan man komme med i et eftertragtet ejendomsprojekt, der allerede er opført, udlejet og i drift. Det er attraktivt for mange investorer, fordi det giver ekstra sikkerhed og tryghed, og man kan nyde godt af, at der er indtjening fra dag 1,” fortæller partner og investeringsdirektør i Koncenton John Sloth.

6,9 pct. forrentning
Hollænderhusene er inspireret af Amsterdams kanalhuse med facader i forskellige størrelse og farver. Der er tale om rummelige boliger på 3- og 4 værelser.

Som investor kan man forvente en gennemsnitlig årlig forrentning af den indskudte egenkapital på 6,9 pct. før skat (IRR efter skat 4,4 pct.).

>Er du interesseret i at høre mere om investering i ejendomsprojektet Hollænderhusene i Vallensbæk, kan du læse mere her.

 

Relaterede artikler

Moderne boliger - skal sikre plads til både individ og fællesskab

Flere bor alene i Danmark, og det går ifølge flere undersøgelser udover lykkefølelsen. Derfor bliver der i flere ejendomme sat fokus på fællesskabet.

Analyse: Efterspørgsel skaber stort behov for nye ejendomsinvesteringer

Nye tal tyder på, at særligt Aarhus kommer til at mangle nye kvadratmeter, hvis befolkningsudviklingen fortsætter.

Koncenton klar med smart digital løsning

Aftale om digitalisering af ejendomsadministrationen ventes at give besparelse på mindst 30%.

Stor interesse for Koncenton-boliger

I Koncentons udlejnings- og driftsselskab Go’Bolig fortsatte den nedadgående tomgang i juli.