Heftig efterspørgsel efter Vallensbæk-boliger

Der var travlhed på telefonerne i Koncentons udlejningsafdeling Go’Bolig onsdag morgen.

Her åbnede vi for udlejning af et nyt ejendomsprojekt på Vejlesvinget i vækstkommunen Vallensbæk. Projektet er fortsat under opførelse, men når det står færdigt - forventeligt i første halvdel af 2023, så vil det rumme 150 lejligheder fra 1 til 5 værelser. Og det er interessant for mange.

Beliggenhed og kvalitet
På forhånd havde 1.100 potentielle lejere skrevet sig på en interesseliste til boligerne, og da udlejningen åbnede, var der efter kun 20 minutter anmodet om en god håndfuld lejekontakter.

”Vi har oplevet en helt ekstraordinær stor interesse for at komme til at bo i boligerne i Vallensbæk. Det skyldes formentlig kombinationen af en meget attraktiv beliggenhed og eftertragtede boliger i god kvalitet og mange forskellige størrelser,” siger marketingkoordinator hos Go’Bolig Frederik la Cour.

>Vil du høre mere om Koncentons lejemål? Så læs mere hos Go'Bolig

Noget kunne dermed tyde på, at der hurtigt kommer navneskilte på alle lejlighederne. Det viser ikke mindst, at Vallensbæk og Vallensbæk Strand er i høj kurs blandt lejerne pga. sin børnevenlighed og gode infrastruktur med strand, kultur og hovedstaden tæt på.

Køkkenalrum i lejlighed i Vallensbæk Hollænderhusene


Efterspørgslen lover samtidig godt for et andet af Koncentons nye projekter. Aktuelt udbyder vi i netop Vallensbæk investeringsprojektet Hollænderhusene.

Her får man som investor medejerskab af 61 arkitektoniske rækkehuse, der allerede er i fuld drift i den eftertragtede vækstkommune.

”Som investor kan man komme med i et eftertragtet ejendomsprojekt, der allerede er opført, udlejet og i drift. Det er attraktivt for mange investorer, fordi det giver ekstra sikkerhed og tryghed, og man kan nyde godt af, at der er indtjening fra dag 1,” fortæller partner og investeringsdirektør i Koncenton John Sloth.

>Er du interesseret i at høre mere om investering i ejendomsprojektet Hollænderhusene i Vallensbæk, kan du læse mere her.

Relaterede artikler

Undersøgelse viser stor investortilfredshed i Koncenton

Investorerne er generelt ganske tilfredse med at have Koncenton som investeringspartner, viser undersøgelse.

Koncenton tilpasser organisationen til det nye marked

Visibiliteten i investeringsmarkedet er lav, og det er baggrunden for, at Koncenton har gennemført en mindre organisationstilpasning.

Koncenton klar med smart digital løsning

Aftale om digitalisering af ejendomsadministrationen ventes at give besparelse på mindst 30%.

Stor interesse for Koncenton-boliger

I Koncentons udlejnings- og driftsselskab Go’Bolig fortsatte den nedadgående tomgang i juli.