Infoaftnerne er tilbage: Investeringssnak og netværk i smukke omgivelser

Nu er der igen mulighed for at deltage i vores velbesøgte infoaftener. Her får deltagerne indsigt i det aktuelle investeringsmarked og Koncentons investeringskoncept. Det første møde efter corona-nedlukningen fandt sted på Hotel Alsik i Sønderborg.

”God eftermiddag og tak fordi, at I er kommet her og vil bruge nogle timer sammen med Koncenton.”

Det er en sen tirsdag eftermiddag på det indbydende og topmoderne Hotel Alsik i Sønderborg, og Koncentons investeringsdirektør, John Sloth, byder velkommen til de mange gæster, der er mødt frem.

Efter mere end et halvt år uden de såkaldte infoaftener under coronapandemien er der atter åbnet for, at vi i Koncenton kan indbyde til de populære træf rundt omkring i landet.

Man kan se på smilene i John Sloths ansigt, at han i den grad har glædet sig til at komme ud og møde både nuværende og potentielle investorer. I levende live og ikke kun på skærmene under de mange webinarer, som har været afholdt under pandemien.

Deltagere lytter til oplæg på Koncentons infoaften

”Det var rigtig dejligt at se alle gæsterne. Jeg har savnet den energi, der er ved at have levende mennesker foran sig og ikke bare på en skærm. Det er virkelig noget, jeg har glædet mig til,” siger John Sloth.

>Se mere om infoaftenerne og find datoer for kommende arrangementer her

Spredning er redning

I mødesalen med udsigt over Alssund, der smyger sig gennem Sønderborg, fortæller John Sloth om de investeringsmuligheder, som vi tilbyder i Koncenton. Det er stabile ejendomsinvesteringer med et stærkt afkast skabt på baggrund af indkøb af ejendomme i nogle af landets vækstbyer. Blandt gæsterne er både velkendte og nye ansigter.

”Spredning er redning,” kan de blandt andet høre John Sloth sige.

Han fortæller om de aktuelle udsigter på ejendomsmarkedet og muligheden for at sprede risikoen på andre aktiver end eksempelvis aktier for på den måde indgyde porteføljen ekstra stabilitet.

Spisning på Alsik efter oplæg

Da sidste slide er rullet over skærmen, er det tid til spørgsmål fra salen. En af gæsterne spørger til, hvor mange investorer, der typisk er i hvert projekt, en anden vil gerne høre om huslejeniveauerne i seniorboligerne, mens en tredje spørger til exit-mulighederne i projekterne. 

”Jeg vil klart opfordre til, at man tager med, hvis man har formuestørrelsen og et ønske om stabilitet og et pænt afkast i sin strategi. Investering handler om tillid og troværdighed, og det får man bedst, når man sidder overfor hinanden,” siger John Sloth.

Middag og masser af snak

En stor del af investorarrangementerne handler også om at netværke. Efter gennemgangen i salen går alle gæsterne videre til en af Hotel Alsiks flotte restauranter, hvor en lækker tre-retters-menu og gode vine venter.

Rundt omkring ved bordene går snakken om investeringer, strategi, risikospredning og den aktuelle temperatur i verdensøkonomien.

Deltagere netværker på infoaften

De fleste af gæsterne denne aften er sønderjyder eller i hvert fald fra det sydlige Jylland og Fyn. En af gæsterne er Arne Holm, der allerede er investor i Koncenton.

”Det er et godt arrangement, hvor man fortæller fint om produkterne. Jeg kan godt lide, at man kommer til at snakke med Koncentons folk og de andre gæster. Det er spændende at høre, hvordan andre griber investeringsområdet an,” siger Arne Holm.

Med genåbningen af Danmark er der gode muligheder for at deltage på en infoaften, hvis man ønsker at høre mere om det aktuelle investeringsmarked og Koncentons aktuelle projekter.

Find en infoaften nær dig

7. maj 2024

Webinar - Simple Living A/S

Book plads
15. maj 2024

Hotel Vejlefjord

Book plads
6. juni 2024

Aarhus - Koncenton/Obton

Book plads
11. juni 2024

Sønderborg - Koncenton/Obton

Book plads

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.