Koncenton er Danmarks største ejendomsinvestor

I Cushman & Wakefields årlige RED rapport ligger Koncenton på førstepladsen som Danmarks største ejendomsinvestor i 2019

Massiv vækst hos aarhusianske Koncenton har ført til fornem placering: Koncenton rammer i år førstepladsen i Cushman & Wakefileds årlige RED rapport – og dermed er ejendomsinvestoren nu Danmarks største af sin slags.

”Det er en helt fantastisk position, som vi er meget stolte over at have opnået. Vi er utroligt taknemmelige for de mange investorer, der har valgt os som deres investeringspartner, og vi glæder os til at udvide vores aktiviteter på ejendomsmarkedet yderligere,” fortæller partner Oliver Peters.

Koncenton blev stiftet tilbage i 2015 og har siden markeret sig som en markant aktør på det danske marked for ejendomsinvesteringer inden for boliger med i dag mere end 3.500 lejemål. Boliger til unge og til familier er selskabets fokusområder, men også seniorboliger fylder en stadig større del af porteføljen.

”Hos Koncenton ser vi det som vores fornemste opgave at udvikle og bygge boliger til alle. Behovet for boliger stiger i landets større og mellemstore byer i vækst – og vi vil meget gerne være med til at sikre et stort udbyd af lejeboliger i høj kvalitet,” siger Oliver Peters og fortsætter:

”Udbuddet af lejeboliger skal afspejle behovet i samfundet – og da andelen af seniorer vokser i Danmark, gik vi i 2019 for første gang ind på markedet for seniorboliger. Det er et område, vi mærker en stor interesse for, og vi kommer helt sikkert til at bygge flere boliger for seniorer i årene, der kommer”.

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.