Koncenton er ny hovedsponsor og medejer i Aarhus Fremad

Med et hovedsponsorat og medejerskab af den traditionsrige 2. divisionsklub ønsker vi at støtte og udvikle den helt særlige Fremad-kultur, der forener sportslige oplevelser med fokus på fællesskab og mennesker. Samtidig skal klubben være omdrejningspunkt for nyt netværk.

De stribede Aarhus Fremad-trøjer får fremover et nyt navn på brystet. Koncenton er ny hovedsponsor og medejer.

Parterne har foreløbig lavet en et-årig aftale, som sikrer Aarhus Fremad et solidt økonomisk tilskud, og samtidig gør det muligt at fastholde de sportslige ambitioner.

”Vi glæder os over at have Koncenton med ombord. Vores værdier passer rigtig godt sammen, og med en stærk partner på holdet kan vi også tillade os at have høje sportslige ambitioner,” siger adm. direktør i Aarhus Fremad Lars Kruse.

Fokus på social profil

Han har haft en række samtaler med Koncentons adm. direktør og ejer Peter Krogsgaard Jørgensen, og parterne er enige om, at de sportslige ambitioner gerne må række til mere. Men samtidig er det en væsentlig del af samarbejdet at styrke og dyrke den sociale profil i Aarhus Fremad, der blandt andet rækker ud til studiemiljøet i Aarhus.

”Der er et stort socialt perspektiv i Aarhus Fremad. Det er en klub, som hylder fællesskabet og mennesker i alle afskygninger, og den tankegang og de initiativer, der følger med, vil vi gerne være med til at styrke. I Koncenton siger vi, at vi investerer i mennesker og mursten. Det er i den rækkefølge, og derfor passer vi godt sammen med Aarhus Fremad,” siger adm. direktør i Koncenton Peter Krogsgaard Jørgensen.

Samlingspunkt for mange aarhusianere

På mange måder er der altså tale om en lidt atypisk sponsoraftale, der først og fremmest handler om at bruge Aarhus Fremad som en platform for at dyrke fællesskaber.

Det kan eksempelvis være i form af fundraising-kampagner til mennesker, der har behov for hjælp, arrangementer, der bringer byens studerende tættere sammen og netværk, der kan medvirke til vidensdeling og kompetenceudvikling i erhvervslivet.

Som en del af samarbejdet er det målet at skabe et nyt og stærkt netværk i klubben bestående af regionens 10 stærkeste virksomheder inden for ejendomsbranchen. Det kan være med til at løfte Aarhus Fremad yderligere og samtidig blive et meget værdifuldt samlingspunkt for deltagerne.

”Fremad kan blive et spændende omdrejningspunkt – på tværs af virksomheder og kulturelle skel. Man skal ikke være mange minutter på Riisvangen på en kampdag for at opleve den her helt særlige stemning. Vi kommer ikke med en drøm om Superligaen, men med en drøm om, at Fremad i endnu højere grad skal kunne tilbyde oplevelser og en kultur, der gør en forskel for mennesker,” siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Vil gerne udfordre fodboldkulturen

Han nævner Aarhus Fremads samarbejde med Skyggebørn og hjælp til hjemløse som gode eksempler på noget af det, som Koncenton gerne vil bidrage til mere af. 

Koncenton bliver med aftalen medejer af Aarhus Fremad med en ejerandel på 10 pct.

”Det er vores håb, at Koncentons engagement kan trække andre investorer til. Sport har potentiale til at nå mange mennesker, og i Fremad vil vi gerne udfordre fodboldkulturen i Danmark og vise, at det ikke kun handler om tre point og videre til næste kamp,” siger Lars Kruse.

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.