Koncenton klar med smart digital løsning

I Koncenton har vi indgået ny aftale om digitalisering af ejendomsadministrationen og venter besparelse på mindst 30 pct.

6.445 boliger fordelt på 86 ejendomme. Det er størrelsen på Koncentons nuværende ejendomsportefølje, som nu skal administreres af Flexyas digitale platform. Dermed får vi ét samlet overblik over alle vores ejendomme i realtid og kan følge med i lejerhistorik, bygningsforbedringer og økonomisk optimering af porteføljen.

”Vi har haft en god og konstruktiv dialog med Flexya, og vi har arbejdet tæt sammen for at nå frem til en aftale. Vi kigger hele tiden på, hvordan vi kan gøre vores forretning mere digital. Det efterspørger både lejerne, vores medarbejdere og investorerne, og det er vores forventning, at vi kan opnå en besparelse på min. 30 pct. i forhold til vores hidtidige ressourceforbrug på administration,” siger direktør i Koncentons drifts- og udlejningsselskab Go’Bolig Christina Ruus Frost.

Mock-ups af digital lejerportal hos Go'Bolig

Koncenton har de seneste tre år været den største danske ejendomsinvestor i Danmark målt på transaktionsvolumen. I dag forvalter vi ejendomme for knap 15 mia. kr. for mere end 2.500 investorer.

Med Flexyas platform får vi fleksibiliteten til at bygge vores egen kunderejse og bestemme, hvilke typer af data, der er relevant.

”Vi møder blandt lejerne i dag generationer, der er født digitale. De forventer at kunne håndtere hele deres lejersituation digitalt, og det skal vi kunne imødekomme. Tilsvarende letter vi hverdagen for mange kolleger, der i højere grad får digital assistance. Det mindsker samtidig risikoen for fejl. Derfor ser vi frem til det videre samarbejde med Flexya,” siger Christina Ruus Frost.

Digitaliseringen af ejendomsbranchen brager af sted. Det er en udvikling, som Flexya ser et stort potentiale i. Og aftalen med Koncenton giver nye muligheder for virksomheden. Det er særligt de store ejendomsporteføljer, som skal bidrage til at sætte turbo på Flexyas vækstrejse i de kommende år.

”Vi er glade for den tillid, som Koncenton viser os med den nye aftale. Vi har udviklet et stærkt produkt, som løser de udfordringer som ejendomsinvestorer står overfor. Vi kan bidrage til at gøre ejendomsadministrationen lettere, og vi har klare ambitioner om at få fodfæste i flere af de store ejendomsporteføljer på det danske marked. Der er mere end 2 millioner enheder alene i Danmark, som potentielt kunne være kunder i vores system,” siger Martin Federspiel, partner og stifter af Flexya.

Løsningen er allerede taget i brug af Koncenton.

> Læs mere om Go'Bolig her

Relaterede artikler

Lejere er ved at tømme hylderne med ledige boliger

For niende måned i træk faldt antallet af ledige lejemål i Koncentons udlejningsafdeling Go’Bolig.

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.