Koncenton opruster med erfaren CFO

Det bliver 54-årige Henrik Skovsby, der 1. august tiltræder den ledige toppost som chief financial officer (CFO) i Koncenton.

Henrik Skovsby kommer med betydelig erfaring fra mere end 20 år i lignende stillinger i både danske og internationale selskaber. Sammen med den øvrige ledelse og Koncentons flere end 130 medarbejdere skal han være med til at indfri virksomhedens betydelige vækstambitioner i de kommende år.

”Vi er meget glade for at få Henrik med på Koncenton-holdet. Han er både fagligt og strategisk stærk, og samtidig ved han, hvad det kræver at være i en meget ambitiøs virksomhed, der både er ejerledet og har en kapitalfond som medejer,” siger Koncentons adm. direktør og medejer Peter Krogsgaard Jørgensen.

Har fulgt med fra sidelinjen

Henrik Skovsby kommer til Koncenton fra elektronikvirksomheden BB Electronics, hvor han som CFO har haft til opgave at sikre en høj grad af effektivitet og produktivitet i organisationen og samtidig klargøre virksomheden til en salgsproces. Sidstnævnte førte i slutningen af 2021 til et succesrigt salg af BB Electronics.

Nu ser han frem til nye udfordringer hos investeringsselskabet med base i Aarhus.

”Koncenton er en ung entreprenørvirksomhed, som har grebet chancen og fundet et hul i markedet. Jeg har fulgt virksomheden fra sidelinjen over årene og har kunnet se, hvordan man med energi, entreprenørskab og værdier som vindermentalitet og flid har skabt noget helt fantastisk,” siger Henrik Skovsby.

Ambitiøs vækstplan

Hans cv tæller ansættelse i forskellige virksomheder inden for både handel og it. I løbet af årene har han gennemført mange forandringsprocesser, implementeret og udviklet it- og datasystemer og fire gange medvirket i en betydelig proces med salg eller opkøb af en virksomhed.

Det er erfaringer og redskaber herfra, der også skal i spil i Koncenton. Virksomheden har igangsat en ambitiøs vækstplan, som kræver en stærk organisation, velfungerende processer og samtidig rummer en betydelig opskalering af den digitale indsats med udvikling af digitale løsninger til håndtering af lejer-, drifts- og investoropgaverne.

”Koncentons vækstmål stiller store krav, og derfor skal jeg ind og identificere, hvad der skal til for at skabe mere struktur på udviklingen. Jeg tror på, at når det kommer til interne funktioner som økonomi, jura, HR og it, så er der kun én kunde, og det er organisationen. Så det handler på den korte bane om at skabe en ekstremt stærk business support, så vi på den længere bane kan nå virksomhedens mål og måske også gribe efter nye forretningsmuligheder,” siger Henrik Skovsby.

Han er bosiddende i Egå ved Aarhus, er gift og har to voksne børn.

----------------------------------------------

BLÅ BOG – HENRIK SKOVSBY

Alder: 54 år

Uddannelse: cand.merc.

Tidl. ansættelser (udvalgte): 2019-2022: BB Electronics (CFO) 2017-2019: Covidence (CFO/COO), 2016-2017: Trackunit Group (CFO), 2014-2016: Silkeborg Data/EG (CFO/vice president), 2006-2014: Stofa/Sydenergi (CFO/vice president), 2001-2006: Redgreen (CFO/ vice president)

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.