Koncenton præsenterer ny bestyrelse med markante navne

Med indsættelsen af en ny, professionel bestyrelse fortsætter Koncenton opsplitningen fra søsterselskabet Obton. Den nye bestyrelse skal være med til at indfri virksomhedens ambitiøse vækstmål.

Koncenton kan inden længe byde velkommen til en ny og stærk bestyrelse, der skal være med til at indfri selskabets betydelige vækstambitioner.

Bestyrelsen får den tidligere øverste direktør i containergiganten Maersk Line og storbanken Danske Bank Eivind Kolding i spidsen som formand. Han bliver flankeret af den tidligere Parken Sport & Entertainment-formand Bo Rygaard, partner hos FSN Capital Lars Denkov samt stifter og medejer af Koncenton Anders Marcus i den øvrige del af bestyrelsen.

”Det er et uhyre stærkt hold med en betydelig erfaring i virksomhedsdrift, strategi og udvikling på højeste plan. Vi ser virkelig frem til samarbejdet og føler os helt sikre på, at vi med den nye bestyrelse kan indfri vores meget ambitiøse vækstplaner for de kommende år,” siger adm. direktør og medejer af Koncenton Peter Krogsgaard Jørgensen.

Ambitiøse vækstmål

62-årige Eivind Kolding kommer til Koncenton med et særdeles stærkt cv. Som direktør i Maersk Line, bestyrelsesformand og ordførende direktør i Danske Bank og direktør for Novo A/S kommer han til Koncenton med betydelig indsigt og erfaring.

Senest var han som bestyrelsesformand i ejendomsudvikleren Casa A/S med til at gennemføre en succesfuld vækststrategi, der endte med et imponerende salg af entreprenørvirksomheden.

Koncenton har aktuelt omtrent 14 mia. kr. under forvaltning for ca. 2.500 investorer. De har foreløbig investeret i næsten 6.500 lejeboliger i danske vækstbyer. Men selvom det er imponerende tal for en virksomhed, der kun akkurat har rundet 7 år, så er ambitionerne større.

koncentons-bestyrelse-april-2022


”Koncenton er en spændende virksomhed, der efter år med stor vækst befinder sig i en stærk position. Vi har ambitiøse vækstmål, og jeg er sikker på, at vi med et godt hold og den stærke platform, der er skabt, kan nå målene. Det ser jeg frem til at være en del af,” siger Eivind Kolding.

En markant aktør på kort tid

Bo Rygaard bliver ligeledes medlem af bestyrelsen. Han kommer med betydelig erfaring fra sine mange nuværende og tidligere poster i dansk erhvervsliv. Fra direktørroller i store virksomheder som Nordisk Film og Rockwool til bestyrelsesformand i Parken Sport & Entertainment og det børsnoterede it-selskab Netcompany samt en række ejendomsprægede fonde og selskaber.

”Jeg var ikke i tvivl, da jeg fik muligheden for at træde ind i bestyrelsen hos Koncenton. Gennem mine andre erhverv har jeg fulgt ejendomsbranchen tæt og oplevet, hvordan Koncenton på kort tid er blevet en markant aktør. Potentialet er stort, og der er mulighed for at tage betydelige skridt frem i de kommende år,” siger Bo Rygaard.

Stærke profiler i bestyrelsen

Bestyrelsen får ligeledes selskab af Lars Denkov, der er partner i FSN Capital, som ejer 45 pct. af Koncentons moderselskab Obton Group, og Anders Marcus, der foruden at have stiftet Koncenton, også er direktør i investeringsselskabet Obton.

”Det er virkelig en blåstempling af Koncenton og vores resultater, at virksomheden kan tiltrække så stærke profiler til bestyrelsen. Det viser, at vi har skabt et fundament og nogle resultater, som vækker genklang og interesse både i og uden for ejendomsbranchen,” siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Den nye bestyrelse ventes officielt indsat i løbet af 2022.

Relaterede artikler

Lejere er ved at tømme hylderne med ledige boliger

For niende måned i træk faldt antallet af ledige lejemål i Koncentons udlejningsafdeling Go’Bolig.

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.