Nyt ejendomsprojekt udsolgt på fem timer

Telefonerne glødede, stemningen var hektisk, og efter blot fem timer i salg, kunne vi i Koncenton melde alt udsolgt, da vi i forrige udbød et nyt ejendomsinvesteringsprojekt.

Der var tale om et ejendomsprojekt på en særdeles attraktiv beliggenhed i Hellerup nord for København. Og det var noget, der tiltalte investorerne.

Med investeringen får de 14 investorer, der nåede at købe ind i projektet, ikke bare et attraktivt driftsaktiv med en potentiel upside på sigt, de har samtidig sikret sig yderligere spredning af risikoen i deres portefølje og en investering med indbygget inflationssikring.

Slog til på det rigtige projekt

Det kan vise sig at være givtigt i en tid med usikkerhed i verden og deraf følgende uro på investeringsmarkederne.

”Investeringscasen er udtryk for, at mange investorer på trods af den generelle usikkerhed i verden har et ønske om at investere i ejendomme, fordi det er et aktiv med en række fordele, som man ikke finder hos andre investeringsaktiver, og kommer man med de rigtige projekter, så er de også parat til at slå til,” siger investeringsdirektør og partner i Koncenton John Sloth.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Koncenton Hellerup Judithsvej

Projektet i Hellerup rummer ni eksklusive lejligheder i størrelsesordenen 73-115 kvm., der alle er udlejet og i drift. Der er fælles tagterrasse på toppen med udsigt til Øresund og kort afstand til skov, strand, indkøb, et rigt kulturliv og infrastrukturelle muligheder for let adgang til både den centrale del af hovedstaden og motorvejen.

Indtjening fra dag 1

Et af de interessante aspekter ved dette projekt er, at lejlighederne kan sælges enkeltvis, hvilket betyder, at der er mulighed for en ekstra upside. Investeringen er samtidig indkøbt til en stærk pris i det aktuelle marked, hvilket viser, at der er gode muligheder for at gøre attraktive handler lige nu.

”Det tiltaler mange investorer i øjeblikket, når de har mulighed for at købe ind i et projekt, der er i drift og udlejning. Så er der groft sagt indtjening fra dag 1, og når der så samtidig kan være udsigt til et interessant exit, så vækker det interesse fra mange,” siger John Sloth.

> Er du interesseret i at investere i ejendomme, så har vi i Koncenton fortsat åbne investeringsprojekter, hvor man som investor får stærke afkast, risikospredning og inflationssikring. Klik her og find projekterne her.

Relaterede artikler

Optimisme i Koncenton efter travlt omstillingsår

Koncentons resultater i 2022 blev påvirket af udfordrende markedsvilkår. Adm. direktør ser dog positivt på fremtiden.

Koncenton køber nyt seniorboligprojekt i Svendborg

Vi har tilføjet 60 attraktive seniorboliger i et naturskønt område i Svendborg til den voksende portefølje.

Koncenton køber nyt seniorboligprojekt ved Roskilde Fjord

Ejendomsinvestoren har investeret i nyt bofællesskab med 51 seniorboliger og fælleshus i Frederiksværk.

Koncenton igen Danmarks største ejendomsinvestor

For fjerde år i træk er Koncenton den største danske ejendomsinvestor på det danske marked, viser nye tal.