Nyt stort ejendomsprojekt på vej i Høje Taastrup

Koncenton køber endnu et projekt i Høje Taastrup. ”Der skal være lejeboliger til alle, der ønsker at bo tæt på København,” lyder det fra investeringsdirektør Oliver Peters.

Høje Taastrup har de seneste år haft massivt fokus på byfornyelsen – og snart ser endnu et nyt boligprojekt dagens lys. Koncenton har netop købt et stort ejendomsprojekt på Spotorno Allé, hvor de sammen med udviklingsselskabet KPC og totalentreprenør Raundahl & Moesby står sammen om at opføre tre ejendomme på ikke mindre end 12.000 kvadratmeter med 145 boliger.

”Vi investerer endnu engang i Høje Taastrup, hvor vi ser et stort potentiale på boligmarkedet. Der har i Danmark gennem en årrække været stor tilflytning til de store byer, men tilflytterne søger ikke længere nødvendigvis til centrum af København. Urbaniseringen spreder sig, hvilket betyder områder som Høje Taastrup, med kun 25 minutters kørsel til Rådhuspladsen, bliver meget attraktive,” lyder det fra investeringsdirektør i Koncenton Oliver Peters.

Samtidig betyder opblomstringen i Københavns yderområder, at mulighederne for at finde bolig øges.

”Koncenton vil gerne være med til at udvide paletten af boliger i Danmark. Der skal være lejeboliger til alle, der ønsker at bo tæt på København. I Høje Taastrup bygger vi lejligheder i flere størrelser, der henvender sig til både singlen, familien eller parret,” siger Oliver Peters. 

Han fremhæver samtidig byfornyelsen i Høje Taastrup C som et åbenlyst trækplaster, hvor byggeriet på Spotorno Allé passer godt ind. Høje Taastrup Kommune har de seneste år igangsat en række store udviklingsprojekter, hvor flere eksisterende boligområder gennemgår fornyelse.

”Vi har rigtig gode erfaringer fra Høje Taastrup, hvor vi allerede har to ejendomme. Derfor kender vi området og dets tiltrækningskraft,” lyder det fra Oliver Peters.

Sælger er et konsortium bestående af KPC og Raundahl & Moesby, og fra administrerende direktør i Raundahl & Moesby, Carsten Raundahl, lyder det:

”Vi ser frem til at realisere projektet og udbygge vores samarbejde med Koncenton. Vi kender Koncenton som en professionel samarbejdspartner og dygtig ejendomsinvestor, så det er et perfekt match.”

Fakta om ejendomsprojektet

Ejendomsprojektet på Spotorno Allé er tegnet af Arkitema Architects og består af tre ejendomme med et samlet beboelsesareal på 12.000 kvadratmeter. Der er primært tale om to-, tre- og fireværelseslejligheder på 42-107 kvadratmeter (brutto), men der er også et mindre antal et- og femværelseslejligheder på hhv. 44 kvadratmeter og 109 kvadratmeter (brutto). 

Bygningerne varierer i højde fra 4 til 6 etager og udstyres med elevatorer. Mellem bygningerne anlægges der grønne fællesarealer med beplantning, der giver beboerne rig mulighed for spil, leg, picnic og solbadning.

Udlejning sker løbende, og indflytning forventes påbegyndt, når den første ejendom står færdig den 1. oktober 2020. Den endelige overtagelse af alle tre ejendomme finder sted april 2021.

Relaterede artikler

Hæder til guldklædt Koncenton-ejendom

Aarhus Kommune har uddelt sin årlige arkitekturpris, og blandt de nominerede i år var en af Koncentons mere opsigtsvækkende ejendomme.

Seniorerne flytter ind: Koncentons første seniorbofællesskab står klart

Efterspørgslen efter nye seniorboliger er stor hos Koncenton, der netop har afsluttet opførelsen af de første seniorbofællesskaber.

Koncenton gennemfører attraktiv handel med eftertragtet ejendom

Koncenton sælger den nyopførte ejendom Poppelstykket i Valby i København kort tid efter færdiggørelsen.

Koncenton og AGF i nyt partnerskab med bæredygtige værdier

Koncenton bliver ny partner i superligaklubben AGF.