Undersøgelse viser stor investortilfredshed i Koncenton

Investorerne er generelt ganske tilfredse med at have Koncenton som investeringspartner, viser undersøgelse.

”Vi lever af vores troværdighed og den tillid, som investorerne har til os. Derfor er det helt afgørende, at rigtig mange investorer har en god oplevelse med Koncenton.” Sådan lyder det fra adm. direktør Peter Krogsgaard Jørgensen, da han ser resultaterne af den årlige tilfredsundersøgelse, som bliver lavet hos de mere end 2.500 investorer i Koncenton i 2022.

Overordnet kan man læse af besvarelserne, at 89 pct. af investorerne oplever, at Koncenton som investeringspartner har levet op til deres forventninger. 88 pct. svarer, at det endda er sket i en grad, så de gerne vil anbefale Koncenton til andre. ”Det er svært at gøre alle tilfredse, men her kommer vi godt nok tæt på. Når næsten 9 ud af 10 investorer giver os så fine bedømmelser, så er jeg i hvert fald meget tilfreds,” siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Peter Krogsgaard Jørgensen ved skrivebord

 

Ny portal løfter kommunikationen

I løbet af 2022 har vi lanceret vores nye Investorportal, der giver alle investorer en digital adgang til en masse data om de forskellige ejendomsprojekter, som de har investeret i. Det har styrket investorernes muligheder for at holde øje med nøgletal inden for drift, afkast, tomgang og andre data.

I stor stil kvitterer investorerne da også med pæne bedømmelser af informationsniveauet i Koncenton. 91 pct. angiver, at de er tilfredse med den information, som de får fra Koncenton. Det har netop tidligere været et område, hvor de adspurgte har udtrykt et ønske om i højere grad at kunne holde øje med deres investeringer, som mange kender det fra aktieverdenen.

Et godt alternativ

Samtidig angiver hele 86 pct., at de kunne finde på at geninvestere med Koncenton.

”For mig er det et af de vigtigste tal. Når kunderne kommer igen, så viser det, synes jeg, at man gør noget rigtigt. Det er måske endnu vigtigere i en periode som denne, hvor konjunkturerne vender, og investorerne kan være i gang med at revurdere deres porteføljer. Så skal vi i Koncenton stå stærkt, være tillidsvækkende og vise, at vi udbyder et rigtig godt alternativ,” siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Sammen med bedømmelserne har de adspurgte givet en række skriftlige tilbagemeldinger på, hvad Koncenton gør godt, og hvad der kan gøres bedre. Svarene spænder ganske bredt fra, at ”Koncenton er en seriøs og kompetent partner” over ”at nogle ønsker mere information om den aktuelle økonomiske udvikling i verden” til, at nogle udtrykker glæde over den lave tomgang i udlejningsejendommene.

I Koncenton arbejder vi nu videre med de mange forslag og input, så vi i endnu højere grad kan komme investorerne i møde som investeringspartner.

Tilfredshedsundersøgelse 2022

Nedenfor kan du læse om, hvad vores investorer svarede i vores årlige kundeundersøgelse.

  • 89 pct. oplever, at Koncenton som investeringspartner levet op til deres forventninger
  • 88 pct. kunne finde på at anbefale Koncenton til andre
  • 91 pct. er tilfreds med den information, de får fra Koncenton
  • 86 pct. kunne finde på at geninvestere med Koncenton

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.