Koncenton køber nyt boligprojekt i Risskov ved Aarhus

Koncenton A/S har netop overtaget første del af 100 attraktive lejligheder i et nyt udviklingsområde i Risskov. Boligprojektet, der er købt af den private investor JN Group Kolding A/S, imødekommer efterspørgslen på mindre boliger i Aarhus.

Det er attraktivt at bo i Risskov. Det tyder det i hvert fald på, da Koncenton ved overtagelsen af et nyt boligprojekt i bydelen kunne melde om en fuldt udlejet ejendom. Samtlige 84 lejligheder i projektets første del var udlejet ved overtagelsen, og samme scenarie vil med stor sandsynlighed gøre sig gældende, når de resterende 16 lejligheder overtages i august 2020.

Opførelse af ejendomme i Risskov ved Aarhus

Efterspørgsel på små boliger

De i alt 100 moderne og tidløse lejligheder på Arresøvej er opført af JN Construction og tegnet af Arkitema Architects og byder på rummelige altaner og stuelejligheder med udgang til egen terrasse. Boligerne er på gennemsnitligt 53 m2 og rammer et stort behov for mindre boliger i Aarhus, hvor de 20-29-årige er i overtal. Derfor er det hovedsageligt studerende, singler og unge par, som udgør målgruppen for lejlighederne, og de kan glæde sig til velindrettede boliger af høj kvalitet. 

"Vores erfaring med målgruppen er særdeles god, og den fortæller os bl.a., at beboerne efterspørger nybygget kvalitetsbyggeri med god og delevenlig indretning - og det er det, denne ejendom tilbyder", udtaler Peter Jørgensen, partner i Koncenton.

Ny bydel på vej ved Arresøvej

Projektets placering ved et nyt udviklingsområde i det populære Risskov og med letbanestop 200 meter fra ejendommen har kun gjort lejlighederne endnu mere attraktive, mener Søren Lindbjerg, partner hos Colliers, der har formidlet salget af ejendommen.

”Området er meget populært i øjeblikket. Det ligger i en bydel i rivende udvikling med kort afstand til Aarhus Centrum, tæt på skov og vand, og med en genial infrastruktur”, siger han.

Lejlighederne får udviklingsområdet Risskov Engby som nærmeste nabo. Risskov Engby er et 15 hektar stort erhvervsområde, der skal omdannes til en helt ny grøn bydel med op mod 1.700 boliger. Det bliver et blandet bolig- og erhvervsområde og kommer til at bestå af 92% boliger og 8% lettere erhverv i form af kontormiljøer, andet småerhverv og daginstitutioner. Risskov Engby opbygges som en grøn bydel med allétræer langs gaderne, grønne byrum og søer, og mellem byhuse, boligkarréer og andre bebyggelserne etableres der aktivitetsområder til boldspil, træning, leg og andre udendørs aktiviteter.

Lejlighederne på Arresøvej er en del af ejendomsfonden Koncenton Urban A/S og er den første ejendom, som fonden har indkøbt til sin portefølje.

>Læs mere om ejendomsfonden Koncenton Urban A/S

Relaterede artikler

Nyt ejendomsprojekt udsolgt på fem timer

Det tog blot fem timer, så var projektet fuldtegnet, da Koncenton i forrige uge udbød en ny ejendomsinvestering i Hellerup.

Optimisme i Koncenton efter travlt omstillingsår

Koncentons resultater i 2022 blev påvirket af udfordrende markedsvilkår. Adm. direktør ser dog positivt på fremtiden.

Koncenton køber nyt seniorboligprojekt i Svendborg

Vi har tilføjet 60 attraktive seniorboliger i et naturskønt område i Svendborg til den voksende portefølje.

Koncenton køber nyt seniorboligprojekt ved Roskilde Fjord

Ejendomsinvestoren har investeret i nyt bofællesskab med 51 seniorboliger og fælleshus i Frederiksværk.