Koncenton køber nyt seniorboligprojekt i Svendborg

Med købet af endnu en ejendom har vi i Koncenton fået en travl start på året. 

Denne gang er der tale om et nyt ejendomsprojekt på Kogtvedvej i Svendborg. Her skal, i to etaper, opføres 60 seniorboliger på hver 100 kvm.

”Det er tale om eftertragtede boliger med en superfin beliggenhed tæt på Svendborgsund. Vi har stor succes med vores seniorboliger, der nærmest bliver revet væk. Da vi senest udbød et seniorboligprojekt til udlejning, stod lejerne i kø fra midt om natten, og vi føler os overbeviste om, at der også bliver rift om boligerne i Svendborg,” siger ejendomsdirektør i Koncenton Anders Bangsgaard.

Læs også: Koncenton køber nyt seniorboligprojekt ved Roskilde Fjord

Miljø- og seniorvenligt

Det er det Svendborg-baserede ejendoms- og udviklingsselskab Udsyn, der har ejet grunden, og som derfor også har været med i udviklingsprocessen, mens Milton Huse er sælger og totalentreprenør på projektet. Her skal man nu i gang med at opføre boligerne. Der er tale om etplanshuse, som opføres med den miljøvenlige DGNB-certificering og i en seniorvenlig stil.

(artiklen fortsætter under billedet)

Placering af Koncentons seniorboliger i Svendborg

I Koncenton har vi tidligere investeret i ejendomsprojekter i Svendborg og omegn, og derfor kender vi til området. Derfor glæder vi os også over købet og samarbejdet med sælger.

Ejendomsprojektet bliver en del af Koncentons voksende seniorboligkoncept, Go’Bolig Almanak. Her er der tale om et samlende koncept for seniorboliger med et særligt fokus på fællesskab mellem lejerne.

Læs også: Go'Bolig Almanak: Koncenton ruller seniorkoncept ud til tusindvis af lejere

Derfor bliver der også afsat midler til at indtænke fællesskabende elementer i ejendommen, ligesom der bliver opført et fælleshus, som lejerne kan benytte til sammenkomster, forskellige aktiviteter og andet.

Koncenton har sammenlagt fuldtegnet seniorboliginvesteringer for ca. 3 mia. kr. i seks forskellige fonde.

Læs også: Rekordmange danskere efterspørger bofællesskaber

”Derfor har vi efterhånden en god fornemmelse af, hvad der efterspørges. Vores investorer får del i et meget stærkt investeringsprojekt, og lejerne får attraktive boliger. På den måde er det en god case for alle,” siger Anders Bangsgaard.

Boligerne bliver efter planen færdige i to etaper. De første 30 står klar til overtagelse 1. maj 2024, mens den resterende del ventes færdige 31. januar 2025.

> Koncenton Seniorboliger VI A/S er åben for tegning. Læs mere om projektet her

Relaterede artikler

Nyt attraktivt ejendomsprojekt i København

Koncenton udbyder nyt udlejningsprojekt med særdeles attraktiv beliggenhed og et stærkt langsigtet potentiale.

Koncentons ejendomsinvesteringer leverer over budget

En opgørelse over værdiudviklingen i Koncentons ejendomsfonde viser, at fondene generelt klarer sig over forventning. Alle fonde med syv års levetid har i gennemsnit fordoblet investorernes indskud.

Nu bliver den digitale værktøjskasse rullet ud til lejerne

Med en ny lejerportal og et tilhørende administrationssystem har Koncenton taget et stort skridt mod en mere digital hverdag for lejere, ejere og udlejere.

Millionudbytte til Koncenton-investorer

Investorerne i en stribe af Koncentons ejendomsselskaber har besluttet at udbetale et trecifret millionudbytte efter 2022.