Bestil guiden

Relevant for dig, der kan investere fra 750.000 kr.

5 gode grunde til at investere i ejendomme netop nu

Som investor kan det være udfordrende at begå sig i det aktuelle økonomiske landskab. Høj inflation, høje renter, store fald i aktiekurser og økonomisk afmatning betyder, at man skal tænke sig godt om, hvis man vil undgå at havne i en negativ afkastspiral. Risikospredning er et velkendt begreb for investorer, og det er ikke blevet mindre væsentligt det seneste år.

I Koncenton har vi haft stor succes med at udbyde investeringsprojekter i udlejningsejendomme i danske vækstbyer. I denne guide giver vi dig fem gode grunde til, at du bør investere i ejendomme lige nu.

GUIDENS INDHOLD:

  • Ejendomme har indbygget inflationssikring
  • Ejendomsinvesteringer bidrager til risikospredning
  • Økonomisk udvikling kan få flere til at søge mod lejeboliger
  • Det professionelle boligmarked bevæger sig anderledes end det private
  • Ejendomme er en langsigtet og historisk stærk investering

Vil du vide mere?

I vores artikler herunder kan du læse om nyt fra både investerings- og ejendomsmarkedet, og - selvfølgelig - om vores nuværende og tidligere projekter.

Ejendomsanalyse: Så meget er boligpriserne steget siden 1992

Stor undersøgelse af boligpriserne i Danmark viser, at ejerboligerne særligt i- og omkring de store byer er steget betydeligt.

Klumme: Derfor kommer boligmarkedet så godt tilbage i den kommende tid

Boligmarkedet kommer flot tilbage med stabilisering i efteråret og et rigtigt godt forår i 2024, forudser fremtidsforsker.

Denne porteføljestrategi har givet størst afkast med mindst risiko

Alternative investeringer er blevet en fast bestanddel af mange investorers portefølje. Analyse viser, at de bidrager til et stærkere forhold mellem risiko og afkast.